banner262

Çelik,Harran'da Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Milletvekili Çelik, beraberindekilerle ilçeye bağlı Demirli Mahallesi'ndeki taziye evine geçti. Burada şehidin babası İsmail Aydar ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Çelik, Şanlıurfa ve Türkiye olarak hep beraber olduklarını söyledi.
"Ali kardeşimiz mertebelerin en yükseğine ulaştı, hayatını bu mukaddes vatan için verdi." diyen Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"Allah kendisinden ve onu yetiştirenlerden razı olsun. Kardeşimin şehadet haberini alınca koşa koşa geldim. Çanakkale geçilmedi çünkü dedelerimiz orada şehit oldu. Bugün değişen bir şey yok. Sınırlarımızı geçip bizi kendi coğrafyamızda yok etmek isteyenlere karşı binlerce Ali cephede bekliyor. Bu toprakların düşmanları çok. Şehitlerin kanlarıyla bizlere emanet edilen bu vatana sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Çelik, daha sonra AK Parti Harran İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü.


Ziyarete, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin,Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri ile partililer de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17