banner262

Çelik,” Umutların canlandığı bir zaman diliminde dilimin sevince dönüşmesidir bayram”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik,Ramazan Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajda;

"Ramazan ayı; özünde taşıdığı merhamet ve bereket ile hem kirlenmiş olan gönülleri temizlemekte hem de kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağlamaktadır."Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir zaman dilimidir. İşte bu zaman diliminin sevince dönüşmesinin adı bayramdır.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfa'lı hemşehrilerimin ve islam aleminin mubarek Ramazan bayramlarını tebrik eder, bu bayramının tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17