banner262

Birecik Belediye Başkanı Mirkelam "Tüm İslam Aleminin, Aziz Milletmizin ve hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim"

Çok değerli Birecikli hemşehrilerim, “2020 yılı, tüm dünyada Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. ülkemiz hem de dünyamız için çok zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 hepimizin hafızasında olduğu gibi tarihte de unutulmayan bir sene olacak. Devam eden Covit-19 salgınından dolayı normal hayattaki şartlarımızı ağırlaştı. Sevdiklerimize tutunmak için kendi normalimizin ötesini keşfetmek zorunda kaldık ve bu dönemden hepimiz önemli şeyler de öğrendik.

Yeni bir yaşam biçimi, çalışma sistemine girdik. Küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen pandemi sınavında,uluslararası pazarlarda çok ciddi daralmalar yaşanırken ülkemizin erken dönemde aldığı tedbirlerin faydasını gördük ve Türkiye, bu sınavı diğer ülkelere kıyasla daha az kayıpla geçirmeyi başardı. Dünya’da ve Ülkemizde yaşanan Pandemi sürecinde Devletimiz ve hükümetimiz, Bizlerde Birecik Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Pandemi sürecine rağmen hizmetlerimizi hiç kesintiye uğratmadan sürdürdük. İlçe Merkezinde ve Kırsal mahallelerimize azımsanmayacak hizmetlere imza attık.

Saygı değer Vatandaşlarım; Fırat'ın İncisi Birecik'i " Marka Şehir" yapmak için durmaksızın çalışıyoruz. Model bir İlçe olan Birecik'e yep yeni bir çehre kazandırarak katma değeri yüksek bir Birecik hedefliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimiz bölgesinde örnektir. Hedefimize odaklanarak ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz.Elde edilen Başarı hepimizin. Birecikli olmaktan gurur duyuyoruz. 2021 yılında çalışma tempomuzu daha da artırarak birkaç projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz. Huzurun, kardeşliğin, barışın sembolü olan Birecik bölgesinde rol ve model gösterilmeye devam edecektir. İnşallah 2021 yılında Covit-19 salgınından kurallara uyarak hep birlikte kurtulacağız. Bu vesile ile Tüm İslam Aleminin, Aziz Milletmizin ve hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17