banner262

Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor.

İlk olarak Gap Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personeliyle bayramlaşan Bakan Fakıbaba, Vali Erin ve beraberindekiler, daha sonra Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde açılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınan hastanelerden boşalan binalarda inceleme yaptılar. İncelemeleri sırasında bölge esnafı ve vatandaşlarla da bayramlaşan Vali Erin ve Bakan Fakıbaba; şehit aileleriyle de bayramlaştılar.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Hüseyin Koroç’un babaevini ziyaret eden heyet aileyle bayramlaştıktan sonra, 15 Temmuz’da şehit olan Şanlıurfalı Şefik Şefkatlioğlu’nun Şanlıurfa’daki ailesini ziyaret ettiler.

Şehitlerin emaneti olan ailelerin devlet ve millet için kutsal olduğunu kaydeden Vali Erin; her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını belirtti. Bayram ziyaretleri sırasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ilgili kurum amirleri de eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17