banner268

Bayık,barış, huzur, sağlık ve mutluluk diledi.

Yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilediğini aktaran Albayrak, şunları kaydetti: 

"Dört mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Hilvan'da, bu soğuk kış günlerinde yüreğimizi ısıtan umudumuzla 2018 yılına hep beraber giriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve Hilvan'a yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, 2018 pek çok projemizin tamamlandığı ve Hilvan'ın hızlı bir dönüşüm yaşadığı bir atılım yılı olacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269