banner268

Baydilli,"Karaköprü'yü daha ileriye taşımak için daha fazla çalışacağız"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl için bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 2017 yılını geride bırakarak yeni bir sayfa açacaklarını söyleyen Başkan Baydilli, 2018 yılının tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi: "2017 yılını acısıyla, tatlısıyla ve yeni tecrübeler kazanarak geride bıraktık. Bu yıl vatandaşlarımıza hizmet için çalıştık ve güzel çalışmalarda bulunduk. 2018 yılı da Karaköprü için yeni bir atılım yılı olacak ve önemli projelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah bu yıl ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için geçen yıldan daha fazla çalışıp güzel hizmetlerde bulunacağız.

2018 yılının tüm dünyada ve İslam aleminde akan kanların durmasına, sulhun hakim olmasına ve huzurun tesis edilmesine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyor, yeni yılın ve Mekke'nin Fethinin yıl dönümünün hayırlı olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17