banner262

Baydilli,"Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mesajında Cumhuriyet’in tarihimizde yeniden bir diriliş olduğunu belirtirken şu ifadelere yer verdi:

“29 Ekim 1923’te tarihe altın harflerle yazılan zaferler kazanılarak ilan edilen Cumhuriyet’in 95. yıl dönümünü kutluyoruz. Aziz milletimiz büyük kahramanlık örneği göstererek kurduğu Cumhuriyeti yine milletimiz her tehlikede milli irade göstererek her zaman korudu. 15 Temmuz’da Cumhuriyete kast eden, milletin birliğini bozmaya çalışan hainlere karşı yine milletimizi tarihi bir mücadele örneği sergileyerek canı pahasına Cumhuriyeti korudu. Bundan sonra da kahraman milletimiz gelecek her türlü iç ve dış tehlikeye karşı can siperane mücadele edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanı için çekinmeden canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17