banner262

Baydilli "Bin aydan daha hayırlı bir gece"

Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğunu ve bu gecenin eşsiz fırsatlarla dolu olduğunu ifade eden Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

"Kur'an-ı Kerim'de Kadir Gecesinden 'Bin aydan daha hayırlı bir gece' olarak bahsedilmektedir. Kadir Gecesi, Yüce Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Orucun şifa saçan ellerinde sonsuz mükafatların sunulduğu bu gece, insanlık alemi için birer kurtuluş, rahmet, mağfiret ve bağışlanma vesilesidir. Bu yönü ile bütün kutlu zamanların en değerlisi, mübarek gecelerin en anlamlısıdır. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının içerisindeki en değerli geceyi değerlendirmemiz, geceyi ibadetle geçirip Rabbimizden af ve mağfiret dilememiz gerekir. Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmeyi, güzelliklerle dolu bu feyizli anları değerlendirmeyi Rabbim cümlemize nasip etsin. Bu mübarek gecenin ufkumuzu ve gönül dünyamızı ebediyen aydınlatması temennisiyle bu gecenin  milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17