banner268

Batman'da İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa; Batman Valisi Hulusi ŞAHİN, Garnizon Komutan Vekili Albay Fatih ERDOĞAN,  Cumhuriyet Başsavcısı Ömer METE, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Vali Yardımcısı Kağan Mekan ÇEVİREN, İl Emniyet Müdür Vekili, İl Jandarma Komutanı, kurum yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Raman Anadolu Lisesi Müdürü M. Salih Ertekin’in açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiir ve sergilenen gösterilerle devam etti. 


İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99. Yıldönümü nedeni ile düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve İstiklal Marşı’nı okuma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
BatmanHulusi şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269