banner268

Başkan Şerifoğulları "Bayramın tüm insanlık için esenlik ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını idrak ederek, Ramazan bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. 

Korona virüs (COVİD-19) salgını tedbirleri çerçevesinde bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da gönüllerimiz bir olacaktır. Ayrı kalsak da kalplerimiz aynı sevinçle ve aynı güzel yarınlara duyduğumuz inançla çarpacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde alınan tedbirlere uyarak bu zor günleri geride bırakarak, güzel yarınlara ulaşacağız, nice güzel bayramları daha büyük coşkuyla yaşayacağız. Bu vesileyle bir kez daha siz kıymetli hemşehrilerimden alınan tedbirlere uyma noktasında kararlı davranmanızı önemle rica ediyorum. Elazığ Belediyesi olarak bizler bayram süresince sizlere hizmet noktasında 7/24 görevimizin başında olacağız. 

Başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramın tüm insanlık için esenlik ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17