banner262

Başkan Salih Ekinci’nin eşi karanfillerle kadınlar gününü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Viranşehir Zübeyde Hanım anaokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, Kadınlarla bir araya gelerek karanfil takdim edip, günlerini kutladı.


Tüm okul personeli ve Kadın Velilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Sibel Ekinci, "Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu, mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağanüstü gayret göstermektedirler. Dolaysıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Hanımların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Hanımlar iş hayatında oldukları gibi evlerindeki sorumluluklarıyla ikinci mesailerini günün diğer kısmında devam etmekteler. Bu vesile ile önce annemin, eşimin annesi ve ardından tüm kadınların 8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" dedi.


Okulun Kadın personelleri ve Velileri ise, duyarlılığından dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17