banner268

Başkan Peltek "yeni yılın ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini umuyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum"

Önümüzdeki yılın, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirdiğini vurgulayan Başkan Peltek mesajında şunları kaydetti: “ 2020 Yılı maalesef ki, oldukça zor günler geçirdiğimiz pandemi, ekonomik sorunlar ve doğal afetlerle mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Yeni beklentiler ve umutlarla 2021 yılına giriyoruz. Temennimiz, 2021 yılının iş dünyamızın beklentilerinin karşılandığı ve ekonomiye olumlu katkılarının olduğu, şehrimizin ve ülkemizin her bölgesinde insanlarımızın daha huzurlu, sağlıklı ve müreffeh bir şekilde yaşamlarını sürdürdüğü bir yıl olmasıdır.

Geçtiğimiz yıl pandemi, deprem ve çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden sevdiklerimizi de bir kez daha anıyor, kaybettiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni bir yıla girmenin sevincini tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini umuyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269