banner262

BAŞKAN CANPOLAT "GENÇLER, GELECEĞE AÇILAN KAPIDIR"

Başkan Mehmet Canpolat, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık mücadelesinin, ülkemizin her karışında zaferle taçlandığını vurguladığı mesajında, şunları kaydetti:

“Milletimizin dirilişi ve ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık mücadelesi, ülkemizin her karışında zaferle taçlanmıştır. Milletimizin azim ve kararlılığı, üzerinde yaşadığımız cennet vatanımızı düşmana çiğnetmemiş ve bu cansiperane mücadele, 19 Mayıs 1919’da vatan sathında kutlu bir mücadeleye dönüşerek bizlere bağımsızlığımızı miras bırakmıştır. ‘Birinci vazifesi, Türk istiklali ve istikbalini muhafaza etmek’ şuuruyla hareket eden gençler, nüfusumuzun önemli bir oranına sahip olarak sırtımızı dayadığımız en güçlü hazinemizdir. Milli Mücadele’nin zaferiyle sonuçlanan ve gençlere armağan edilmiş olan 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yine ülkemizin bağımsızlığı, her alanda en ileri seviyeye taşınsın diye gençlerimizin sahip oldukları ideal, dinamizm, ülkü ve gayretlerine emanet edilmiştir. Gençler, ülkemizin yarını, geleceğimizin aydınlığını yüreklerinde taşıyan ufkumuz, umudumuz ve en karanlık dönemde bile kurtuluş savaşımızda olduğu gibi parıldayan bağımsızlık güneşimiz olmuştur. Gençler, geleceğe açılan kapı, soluklandığımız pencere, dayandığımız güç ve enerjidir. En kalbi duygularla gençlerimizi kucaklayarak yüreklerine olan inancımla diyorum ki, öyle bir gençliğimiz var ki çelikten bir iradeye bürüdüğü kalbindeki imanıyla, şehit ve gazilerden emanet aldığı bu cennet vatanı, her halükarda ve her mecrada muhafaza ve müdafaa edecektir. Bu vesileyle, gençliği geleceğimizin teminatı olarak gören yerel yönetimler olarak onların her imkândan ve fırsattan yararlanabilmesi için çalışmalarımız daima devam edecektir. Bu duygularla, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, gençlerimizin sağlıklı, huzurlu, ülkemiz adına başarılara imza atacağı nice bayramlar diler, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17