banner262

Başkan Bayık Ramazan Bayramını kutladı

Bildiğimiz üzere, 2019 yılının sonlarından başlayarak bugüne kadar gelen ve bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs, birçok ülkede insan hayatı başta olmak üzere çeşitli olumsuzluklara neden oldu.

Türkiye olarak, devlet büyüklerimizin öngörü ve başarılı çalışmalarıyla önceden alınan tedbirler, bu virüsün güzel ülkemizde fazla yayılmadan önüne geçildi. Belirli aralıklarla uygulanan kısıtlamalar, vatandaşlarımızın fiziksel mesafeyi korumaları ve yapılan dezenfekte çalışmalarıyla dünya genelinde başarılı bir süreç geçiren ülke olduk.

Bugün itibarı ile başlayan ve bayram sürecince devam edecek kısıtlamalara uymamız, kendimiz için, çocuklarımız için, ülkemizin güzel yarınları için, milli birlik ve beraberliğimizin devamı için hayati derecede önemlidir. Bu süreci de rahatlıkla atlatacağımıza inanıyorum.

Daha güzel yarınlar ve sağlıklı bir gelecek için alınan önlemler nedeniyle, ilk defa zorunlu olarak evde geçireceğimiz Mübarek Bayram-ı Şerifin; İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşerilerimize iyi ve mutlu bayramlar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17