banner268

Bakan Yadımcısı Bağlı Elazığ'da

Dr. Selim Bağlı Elazığ’da depremden hasar gören ilçeleri, köyleri, mahalleleri  ziyaret ederek vatandaşların hem taleplerini alıyor hem de bizzat sahadaki bakanlık çalışanlarından bilgi aldı.


Depremin olduğu ilk andan itibaren bölgede adeta seferberlik başlatan Bağlı, depremden zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için bakanlık olarak tüm çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini iletti.



vatadaslar bolgenin bir evladi olan bakan yardimcimiz sayin selim baglinin gostermis oldugu hasassiyet bizleri duygulandirmistir olay anindan itibaren bizleri yanliz birakmayarak yapilabilecek ne varsa seferber etmistir bu deyerli hemsehrimizi sayin bakan yardimcumiz selim BAGLI ya elazig ve malatya adina tesekur ediyoruz allah devetimize zeval vermesin diyerek bakan yardimcisi Dr Selim Bagli ya tesekur ettilet

Anahtar Kelimeler:
SgkDr.m.selm Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17