banner268

Ayhan,“15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız”

Ayhan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, milli iradeyi hedef alan teröristlerin, o karanlık gecede uçak, tank ve silahlarla milleti korkutacağını sandığını, milletin meydanlara çıkıp, geri adım atmayacağını hiç hesaba katmadığını ifade etti. Milletin o gece, emniyet teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile el ele vererek darbe girişimine karşı tarihi bir duruş sergilediğini kaydeden Ayhan, “Tüm ağır silahlara karşı milletimizin sadece gönlünde imanı, dilinde tekbiri, elinde Türk bayrağı vardı. Vatanı, ezanı, bayrağı için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi yeni bir destan yazdı” ifadelerini kullandı.

Asrın ihanetinin yaşandığı o geceyi ve o gecenin sabahını büyük bir destanla aydınlatan kahramanları asla unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını kaydeden Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi şan ve şerefle dolu bu millet Dumlupınar’da, Sakarya’da, Çanakkale’de nasıl vatanını düşmana bırakmadıysa; 15 Temmuz’da da aynı ruh ve inançla darbeye ve hainlere ‘dur’ demiştir. 15 Temmuz kalkışmasının yıldönümünde, milletimizin bir daha böyle acı olaylar yaşamaması temennisiyle; vatanı, milleti uğruna can veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, ailelerine Yüce Rabbimden sabır diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269