banner268

Atilla; “30 Bin Kişilik Hainler Ordusunun Hedefi Türkiye’dir”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,Cumhurbaşkanı’nın Afrin operasyonuna yönelik açıklamalarının ardından gazetecilere çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ceylanpınar’ın Suriye’de yaşanan iç çatışmalardan dolayı en çok etkilenen ilçe olduğunu vurgulayan Menderes Atilla, Afrin’ yönelik yapılacak operasyonun çok önemli ve yerinde açıklamalar olduğunu vurguladı.

Menderes Atilla, sınırlarımızın terör örgütlerinin tehditlerinden arınmasına yönelik yapılması muhtemel operasyonların devamı niteliğinde Rasulayn’ede müdahele olmasının memnuniyet verici olacağının ifadelerini kullandı.

ABD’nin sözde koalisyon adına sınırlarımızda ciddi tehdit oluşturmaya yönelik yapmayı planladığı ve açıklamasını yaptığı 30 bin kişilik sınır güvenliği oluşturmaya yönelik girişiminin hedefinde tamamıyla Türkiye olduğunun altını çizen Menderes Atilla, aylardır sevkiyatını yaptığı halde inkâr ettiği sözde silah yardımının da bunun bir parçası olduğunu söyledi.

Irak’ta yapmaya çalıştığı ancak elinde patladığı planlarının devamı niteliğinde olan sözde ihanet ordusunun Türkiye açısından hiçbir anlam ve önem arz etmediğini söyleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör tehditlerine karşı her zaman teyakkuzda ve çok önemli bir güçte olduğunu belirtti.

Kendi kurguları olan başka bir terör örgütü DEAŞ’la sözde mücadele adı altında başka bir terör örgütü olan ve süslü isimler altında PYD’ye açıkça verdiği desteğinin ifşa olmasının ardından artık son kozlarını açıkça itiraf eden sözde müttefik ABD’nin artık bu ikiyüzlü politikalarından vazgeçmesi gerektiğini ifade eden Atilla, Türkiye’nin bu tür tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17