banner262

Aslan,"Bayramlar sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren günlerdir"

Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Yön.Kur.Bşk.Mustafa Aslan yayımladığı mesajda;

Toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Mustafa Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlarda dargınlıkları, acıları unutarak sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bizler gelenek ve göreneklerine bağlı bir toplumun üyeleriyiz. Bu yüzden mağdur olanları koruyarak, yardıma muhtaç olanlara yardım ederek, birbirimize destek olup acılarımızı azaltarak, mutluluklarımızı, aşımızı paylaşarak yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmaya devam etmeli, özellikle bu günlerde birbirimize, şehrimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Şanlıurfa’lı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim"dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17