banner268

Aksu,“Basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum"

Abdülkadir Aksu mesajında;Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan basın mensuplarımız, insanlara haber ve bilgi akışını sağlayarak toplumu aydınlatmakla birlikte aynı zamanda halkımızın da talep ve beklentilerini yansıtarak kamusal bir görevi ifa etmektedirler. Basın mensuplarımızın bu önemli görevi yerine getirmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin her koşulda tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde büyük fedakârlıkla verdikleri mücadele takdire şayandır.  

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle yâd eder, tüm basın çalışanlarına en kalbi duygularımla sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269