banner268

Aksu "mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Bayramlar, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini; bu vesile ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, değerli hemşerilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarımızın Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269