banner262

15 Temmuz'da şehir içi ulaşımın ücretsiz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımın 15 Temmuz 2017 saat 06.00'dan, 16 Temmuz 2017 saat 06.00'ya kadar ücretsiz yapılmasına karar verdi. Bu yıl ilki düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları' 3. gününde de günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, programlara tüm vatandaşları davet etti.

Rabia Meydanının buluşma adresi olduğu Şanlıurfa'daki programlarda ilahi dinletileri, sinevizyon gösterileri, mevlitler, resim sergileri ve çeşitli buluşmalar yer alacak.

Buluşmalara halkın yoğun katılım gösterdiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "248 vatandaşımızın şehit, 2 bin 196'sının da gazi olduğu ve nice kahramanlıklarla dolu 15 Temmuz Destanının birinci yılında tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize ise nice sağlıklı günler diliyorum. Bu yıl ortak bir payda ile yapılan programlarımızın 5. gününe denk gelen 15 Temmuz 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyesi olarak sabah saat 06.00 itibariyle başlayarak 16 Temmuz 2017 saat 06.00'a kadar sürecek zaman zarfı içerisinde ulaşımın ücretsiz olmasına karar verdik. Ben tekrardan tüm vatandaşlarımızı programlara katılmaya davet ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17