banner268

Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını açtı

Fuarın açılış töreni, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Habip Asan ve Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ile davetlilerin katılımıyla yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e Şanlıurfa Ticaret Borsası da katıldı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, TOBB’un desteğiyle ANFAŞ Antalya Fuar Merkezinde düzenlenen, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından açılışı yapılan YÖREX fuarında Şanlıurfa Ticaret Borsası da stant açtı.

Şanlıurfa’nın yöresel ürünlerinin sergilendiği YÖREX fuarıyla ilgili konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, fuarların markalaşma ve tanıtımda önemli bir yer aldığını söyledi.

Ticaret Borsası’nın, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Şanlıurfa’yı tanıtmak için ortak stant açtıklarını dile getiren Kaya, Türkiye’nin dört bir yanından çeşitli ürünlerin sergilendiği YÖREX Fuarı’nın kalkınmada da önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Şanlıurfa’nın değerlerini her yerde daha çok kişiye tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kaya, Ticaret Borsası olarak bu tür organizasyonları katılmayı önemsediklerini söyledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın katıldığı fuarda Şanlıurfa’nın yöresel ürünlerinin tanıtımının yanı sıra, ziyaretçilere Urfa Fıstığı ve Urfa İsotu ikram edildi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaYörex
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269