banner262

ŞUTSO,Şanlıurfa’da, Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk kurum oldu.

COVID-19 enfeksiyon önleme ve kontrol prosedürlerini içeren kılavuzdaki tüm şartları sağlayarak pandemi sürecini etkin bir şekilde yöneten, çalışanlarına ve hizmet verdiği paydaşlarına hijyenik ve kontrollü bir ortam sağlayan ŞUTSO, böylece Kurumsal Yönetim Sistemine entegre ettiği kalite belgelerine, COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni de alarak bir yenisini daha ekledi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Oda olarak Pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren mücadelemizi başlattık. Hem çalışanlarımızın, hem üyelerimizin sağlığını önemsedik ve tüm önlemlerimizi aldık. Verdiğimiz hizmetlerin aksamaması için esnek çalışma modeliyle üyelerimizin taleplerini karşıladık. Daha sonra açıklanan yeni normaller çerçevesinde kurum olarak bütün tedbirleri maksimum düzeye alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Güvenilir ve hijyenik bir ortamda hizmet sunmak amacı ile yaptığımız tüm çalışmaları, TSE tarafından hazırlanan kılavuz rehberliğinde kurumsal yönetim sistemimize entegre ettik. TSE tarafından 23 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen denetimden geçerek ilimizde bu belgeyi almayı hak kazanan ilk kurum olduk. Bu sürecin doğru yönetilmesinde ve belgenin alınmasında gerek Yönetim Kurulu Üyelerimizin gerekse tüm Oda çalışanlarımızın büyük emeği var. Ben emeği geçen herkese gösterdikleri hassasiyet ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni, TSE Şanlıurfa Belgelendirme Müdürü Hacı Ömer Kahraman, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17