banner268

ŞUTSO ORGANİZESİYLE KUZEY REN-VESTFALYA EYALETİ YATIRIM POTANSİYELİ ANLATILDI

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’in açılış konuşmasını yaptığı seminerde; Düsseldorf Ticari Ataşesi Anıl Gürtuna Kaya “Kuzey Ren-Vestfalya Eyaletinin Türk Yatırımcılar için Önemi ve Ülkemizce sağlanan İhracat Destekleri”, NRW.Global Business Turkey Temsilcilik Müdürü Dr. Adem Akkaya, “Avrupa Pazarlarına Çıkış Kapısı: Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti”, Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Akın Okumuş, “Kuzey Ren-Vestfalya’daki Türk Şirketleri”, Av. Hülya Oruç “Kuzey Ren-Vestfalya’da Şirketleşmenin Hukuki Çerçevesi, Süreç, İşleyiş”, YMM Vedat “Kanat Kuzey Ren-Vestfalya’da Şirketleşmenin Vergisel Çerçevesi ve Maliyetler”, Tadım GmbH Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Er ve Novamak GmbH ortaklarından A. Gani Eren ise “Yatırımcı Gözüyle Kuzey Ren-Vestfalya’nın Sunduğu Fırsatlar” konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Bir ticaret ve yatırım bölgesi olan Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti tanıtıldığı seminerde katılımcılara eyalette yatırım yapma süreci de anlatıldı. Sunumların akabinde katılımcıların sorularının yanıtlandığı seminere ilgi yoğun oldu.

Anahtar Kelimeler:
Şutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17