banner262

ŞUTSO ORGANİZASYONUYLA SEKTÖREL TEMATİK KONSEY TOPLANTISI YAPILDI

Sektörel Tematik Konsey Toplantısı, zincir marketlerde satışı gerçekleştirilen ürün çeşitliliğinin sektörel olarak faaliyette bulunan firmalar üzerinde meydana getirdiği etkinin değerlendirilmesi ile ilgili sektörlere yönelik talep ve beklentilerin değerlendirilmesi gündemiyle Meclis Başkanı Ahmet Altun, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın, ŞUTSO 1, 2, 3, 22 ve 25. Grup temsilcileri, ŞUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Esra Siverekli’nin katılımıyla online katılımla gerçekleştirildi.

Toplantı, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açış konuşması ile başladı. Ahmet Altun’un açış konuşmasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın “Ürün Bazlı Üretim, Satış ve Pazarlamada Zincir Marketler ve Sektörel Firmaların Rolü: Mevzuat ve Ekonomik Kalkınma Açısından Bir Değerlendirme” isimli sunumunu yaptı.

Katılımcıların, Online Odak Değerlendirme çalışması ile Raporlamaya Esas Görüş ve Önerilerin Alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17