banner268

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası ile Şanlıurfa Ticaret Borsası arasında Kardeşlik Protokolü imzalandı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Kara’nın da teşrifleriyle gerçekleştirilen ziyarette iki şehir arasında kardeşlik köprüsü kuruldu.

Şırnak T icaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş ile dostluğunun uzun yıllardır sürdüğünü belirten Kaya, ‘’ Şırnak ve Şanlıurfa’nın arasında kardeşlik köprüsünün inşası biz iki eski dosta nasip oldu. İnşallah, el ele omuz omuza daha çok başarıya imza atacağız.’’ dedi.

Atılan imzaların ardından Başkan Kaya’ya, markalaşan Şırnak balı takdim edilirken, Başkan Kaya ise Şanlıurfa’nın coğrafi işaretli ürünü olan sade yağ ve plaket takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşırnakŞUTB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17