banner262

Peltek Enerji Sorununu Hondu'ya İletti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek şunları kaydetti: Şanlıurfa’nın geçmişten süre gelen sorunlarından olan elektrik enerji problemleri ile ilgili DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Sayın Osman Hondu’ya bir ziyaret gerçekleştirdik.

Yağışların ardından özellikle Organize Sanayi Bölgesi ile merkez ilçelerimizde yaşanan enerji kesintilerinin yaşattığı mağduriyeti ve abonelik işlemlerinde yaşanan sorunlara ilişkin çözüm arayışımızı Sayın Hondu’ya ilettik. DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu da çözüm için gerekli çalışmaları başlatacağını ve Karaköprü - Maşuk Bölgesi için İndirici Merkez Kurulmasının 2019 yılı yatırım planına alınacağını ifade etti. Gösterdiği çözüm odaklı yaklaşım ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Gerçekleşen ziyarette; Meclis Üyeleri Hamza Tavas, Celal Kaya, M.Yaşar Hamidanoğlu, Abdullah Kaplan ve 21. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Aziz Fırat da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutsoDedaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17