banner268

Nevali Otel'den ŞUTSO Üyelerine İndirim

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Nevali Otel adına Ömer Faruk Karınca arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO üyelerine Oda konaklamalarında özel fiyat uygulaması, restoran kullanımında yüzde 10, SPA merkezi kullanımında, düğün ve toplantı organizasyonlarında ise yüzde 15 indirim imkânı sağlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, otel ve konaklama sektöründe de üyelerine destek olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Nevali Otel Genel Koordinatörü Sayın Ömer Faruk Karınca ile yaptığımız protokolde, tüm üyelerimizin faydalanabileceği yüzde 15 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutsoNevali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17