banner262

GAİB Online Eğitimlerinde Temmuz Takvimini Duyurdu

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, ilgililerine yönelik olarak gerçekleştirdiği online eğitimlerinin Temmuz ayı programını açıkladı. İhracatçıların, pandemi sürecinde değişen  ticaret ve ihracat modellerine, sürdürülen eğitim çalışmaları ile daha hızlı adaptasyon sağlayacağına inandıklarını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci; “Dünya genelinde salgın sonrası gözlenen bu değişimler çerçevesinde Birliklerimiz, ticaretimizi dijitalleştirmek ve ihracatçılarımızı yaşanan gelişmelere hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiği online eğitimlerine Temmuz ayında da devam edecek. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz tamamı ücretsiz ve online 5 eğitime toplamda 1177 kişi katıldı. Bu yoğun katılım bizleri mutlu ediyor ve çalışmalarımızda bize güç veriyor.” ifadelerinde bulundu.

Temmuz ayı eğitimleri hakkında bilgi veren Kileci; “Online platformlar  aracılılığıyla ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizde bu ayın konuları; Stratejik Pazarlama, Çağdaş Yönetim Becerileri ve Stratejik Yönetim, Kriz Zamanlarında Değişimi Yönetmek, Kriz Dönemlerinde Maliyet Yönetimi, Satışta Tahsilat Yönetimi, Geleceğin İş Yapma Modelleri Bugün Nasıl Şekilleniyor?" olacak. Tüm bu eğitim seminerleri için, konuşmacılarımızı titizlikle seçiyor, alanında en iyileri programımıza dâhil etmek için özen gösteriyoruz. Bu ayki programımızda, ülkemizin en seçkin eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nden eğitimcileri göreceğiz. Eğitimlere katılmak isteyenler, Birliklerimizin internet sitesi üzerinden müracaat edebilirler. Şimdiden verimli geçmesini diliyorum.” dedi. 

Söz konusu eğitimlerin ilki 7 Temmuz 2020 Salı günü başlıyor. İlgililer, Temmuz ayı online eğitim takvimi hakkında detaylı bilgiyi https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/gaib-temmuz-2020-online-egitim-programlari-hk-125.html

Anahtar Kelimeler:
Gaib
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17