banner268

Ceylanpınar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Menderes Atilla, imkanlar dahilinde işçilere iyi bir iyileştirme yaptıklarını söyledi. Belediye İş Sendikası ile 3 yıllık toplu sözleme imzaladıklarını ifade eden Başkan Atilla, sözleşmenin belediye işçilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da 2 ay süren toplu sözleşme görüşmelerinin nihayete erdiğini söyledi. 3 yıllık imzalanan sözleşme kapsamında işçilerin maaşında iyi bir iyileştirme yapıldığını ifade eden Şıltak, şunları söyledi: "2 aya yakındır belediye yetkilileri ile müzakerelerimizi devam ettirdik. Bugün de nihayi karara vardık. Sayın başkanımın da söylediği gibi 3 yıllık toplu iş sözleşmesini imzalıyoruz. Sözleşmenin içerisinde gerçekten başkanımız belediyenin de bütün imkanlarını zorlayarak güzel bir iyileştirme yapıldı. 3 yıllık sözleşme süresince tüm yasal haklarımızla birlikte her yıl yüzde 10'un üzerinde bir yükselme yapıldı. Bu konuda gerçekten sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız daha fazla bir zam vermeyi düşünüyordu. Ancak yeni taşeron yasası da çıktı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17