banner262

BAŞKONSOLOS SAJAD SOLTANZADEH’TEN BAŞKAN PELTEK’E ZİYARET

Temasları kapsamında Şanlıurfa’ya gelen İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Sajad Soltanzadeh ve beraberindeki heyet, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile makamında görüştü. Gerçekleşen ziyarette Başkan İ.Halil Peltek, Başkonsolos Soltanzadeh’e Şanlıurfa’nın ekonomik, sanayi, ticari ve tarım potansiyel hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa’nın sanayi ve tarım ürünlerinin, İran dâhil olmak üzere birçok Orta Doğu ülkesine ihraç edildiğini, ticaret hacminin arttırılması kapsamında işbirliğine açık olduklarını da ifade eden Başkan Peltek, Başkonsolos Soltanzadeh'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkonsolos Soltanzadeh de kendilerini ağırlayan Başkan İ.Halil Peltek’e teşekkür ederek, "Yaklaşık 8 ay önce Erzurum'a geldim. Programımız çerçevesinde, sınır illerine yönelik ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Şanlıurfa’ya geldik. Şanlıurfa önemli ve tarihi bir şehir. Sayın Başkana nezaketinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Şutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17