banner268

BAŞKAN PELTEK "YENİ DESTEK PROGRAMI, ESNAF VE ÜRETİCİLERE NEFES ALDIRACAKTIR"

ŞUTSO Başkanı İ.Halil Peltek, Covid-19 salgının, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi ekonomik kayıplara yol açtığına dikkat çekerek, esnaf ve çiftçilere yönelik hibe desteğinin bu kayıpların azaltılmasında etkili olacağını söyledi. Hükümetin, verdiği desteklerle KOBİ’ler ve esnafın yanında yer almasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Peltek, ”KOBİ, esnaf ve çiftçilerimize destek için hibe ve kredi adımlarının atılmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Ancak üyelerimiz, desteklenecek sektörlerin genişletilmesini istiyor. Özellikle istihdam ve büyümenin lokomotifi inşaat sektörünün de bu kapsama alınmasını talep ediyoruz.

Başta demir olmak üzere inşaat maliyetlerindeki artış ve kapanmadan kaynaklanan kayıplar nedeniyle inşaat ve mobilya sektöründeki üyelerimiz kendilerinin de destek kapsamına alınmasını beklemektedir. Konut ve mobilya sektöründeki işletmeler genelde hafta sonları iş yapmaktadırlar. Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu işletmelerimiz büyük kayıplar yaşamaktadırlar. Marketler gibi bu sektördeki işletmelerimiz de hafta sonları kendilerine muafiyet tanınmasını beklemektedirler.“ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ŞutsoI.halil Peltek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269