banner268

Viranşehir'de internet kafeler,EBA Destek Noktalarına dönüştürülecek.

Viranşehir'de faaliyet gösteren internet kafeler, uzaktan eğitim imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek noktalarına dönüştürülecek. Uygulama ile uzaktan eğitime erişmekte sıkıntı yaşayan öğrenciler EBA Destek noktalarından rahatlıkla online eğitimlere katılabilecek.

        Covid-19 salgını nedeniyle tedbir amaçlı kapalı olan internet kafeler Viranşehir Kaymakamlığı tarafından kiralanarak, EBA destek noktalarına dönüştürülecek. İlçede bulunan ve salgın tedbirleri nedeni ile kapalı olan 7 internet kafe EBA destek noktası olarak hizmet verecek.

        EBA Destek Noktası olarak hizmet verecek internet kafelerden, internet erişiminde sorun yaşayan ve evde yeterli imkanları olmayan öğrenciler faydalanacak. 

        Hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hizmet verecek EBA destek noktalarından her öğrenci oturduğu yere yakın olan internet kafede online eğitimlere katılabilecek. Uygulama Uzaktan eğitime erişim sağlayamayan öğrencilere eğitim desteği olurken, pandemi süreciyle birlikte uzun süredir sıkıntı yaşayan esnafa da katkı sunacak.

        "UYGULAMA ESNAFIN KİRA VE FATURA GİDERLERİNE KATKI SUNACAK"

        Pandemi süresince işyerleri kapanan esnafın mağduriyetlerini azaltmak ve uzaktan eğitime erişmekte sıkıntı yaşayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla ilçedeki internet kafeler Viranşehir Kaymakamlığı tarafından kiralanacak. Yaklaşık iki aydır kapalı olan internet kafe işletmecilerini rahatlatacak uygulama ile kafe sahiplerinin kira ve fatura giderlerine katkı sağlayacak.  

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17