banner268

Viranşehir Belediyesinden “ 7 Dost,7 Kitap ” projesine 60 Bin TL destek

18 İmam Hatip Ortaokulu ve 4 İmam Hatip Lisesinden öğrencilerin kitapla buluşturulması amacıyla Viranşehir ÖNDER Derneği’nin hazırladığı projesine Viranşehir Belediyesi 60 Bin TL destekte bulundu.

Proje kapsamında Belediye toplantı salonu’nda Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve Viranşehir ÖNDER Derneği Başkanı İbrahim Turgut arasında protokol imzalandı.

İmzalanan protokol sonrasında İmam hatipli öğrenciler kitapla buluşturulacak. Projenin gereği okul kütüphanelerine teslim edilen kitaplar temin edilerek projenin 4 yıl uygulanması ön görülüyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kitap okumanın önemine vurgu yaparak, bu kapsamda hazırlanan projeye destek verdiklerini söyledi.

Viranşehir ÖNDER’in projesini örnek teşkil eden projelerden biri olduğunu belirten Çimşit emeği geçen herkese teşekkür ederek, “ Kitap okumak düşünceleri besler ve güçlendirir tıpkı bir pusula gibi insana yol gösterir kitap okumayı sevenler genel kültür bakımından da üst seviyelerdedirler. Genel kültür toplumca önemsenen ve saygı duyulan bir değerdir okumanın ne yaşı ne de zamanı vardır. Bu vesile ile Viranşehir Önder’in projesine destek vermek için bugün protokol imzaladık. Proje örnek bir projedir. Projenin hayata geçirilmesi ile Öğrencilerimiz daha çok kitapla buluşacak. Umarım protokolümüz öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırır ve fayda sağlar. Bu amaçla Viranşehir Belediyesi olarak Eğitim alanında her türlü projeye destek veriyoruz ve vermeye de devam ediyoruz ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17