banner262

Viranşehir Belediyesi ilçe eğitimine desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Belediye toplantı salonun ’da imzalanan İşbirliği protokolü törenine Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Başkan Yardımcısı Mahmut Şık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Şube Müdürü İlyas Koyuncu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban katıldı.

Törende İlçe Milli Eğitime Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde kırsal mahalle okullarının boyanması için 50 Bin TL, temizlik malzemesi içinde 50 Bin TL olmak üzere toplamda 100 Bin TL destekte bulunuldu.

Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş arasında imzalanan İşbirliği protokolü sonrası kırsal mahalle okulları rahat nefes alacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak İlçe Eğitimine her alanda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Daha önce birçok projenin hayata geçirilmesi için destekte bulundukları altını çizen Çimşit, “  İlçe Eğitiminin üst seviyeye çıkarılması ve Eğitim camiasının daha aktif hale gelmesi için Viranşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bugün burada İlçe Eğitimine bir destek daha vermek için bir araya geliyoruz. Eğitime büyük önem verdiğimizi her alanda belirttiğimiz gibi desteklerimizi bir bir sağlıyoruz. Bu vesile ile İlçe Milli Eğitimine sağlayacağımız destekle kırsal mahalle okullarımız rahat nefes alacak. Yaptığımız protokol ile birlikte kırsal mahalle okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi büyük ölçüde sağlanacak. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun ” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ise, Viranşehir Belediyesi’ne desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17