banner262

Ünlü sinema oyuncuları Şanlıurfa’da karne dağıttı

Aralarında Cennet Mahallesi dizisinin de olduğu birçok dizide rol alan sinema oyuncusu Melih Çardak, okul hayatı boyunca alamadığı takdir belgesini karne dağıtımı programına katıldığı Şanlıurfa’daki bir okulda aldı.
Yönetmenliğini Adanalı ve Karagül dizilerinden tanınan Ayhan Eroğlu’nun yaptığı kanser hastası bir kızın hayatını konu alan “Talkın” isimli sinema filminin ön çekim çalışmaları için Şanlıurfa’ya gelen oyuncu Melih Çardak, Haliliye ilçesindeki Profilo Ortaokulunda öğrencilere karne dağıttı. Karne dağıtım töreni öncesi öğretmenler odasında oturdukları sırada masanın üstündeki takdir belgelerini gören ünlü oyuncu Melih Çardak, hayatı boyunca böyle bir belge almadığını söyledi. Tecrübeli oyuncuya sürpriz yapmak isteyen rol arkadaşları, okul yönetiminden takdir belgesi hazırlamalarını rica etti. Boş bir belge getiren okul yöneticileri, Melih Çardak adına bir takdir belgesi hazırladı.

Oyuncular öğrencilere sürpriz yaptı
İçeride oturan oyuncular, dışarıda hiçbir şeyden habersiz karnelerini almayı bekleyen öğrencilere sürpriz yaptı. Ünlü oyuncular Ayhan Eroğlu, Melih Çardak, Tayfun Sav, Mehtap Şener’i karşılarında gören öğrenciler, büyük bir mutluluk ve coşku yaşadı. Ünlü oyuncular, yıl boyunca çeşitli aktivitelerde birinci olan ve sınıflarında dereceye giren öğrencilere belgelerini verdi.

Melih Çardak 40 yıllık hayaline kavuştu
Oyuncu Melih Çardak ise karne dağıtım töreninde takdir belgesi alarak 40 yıllık hayaline kavuştu. Arkadaşlarının elinden takdir belgesini alan Çardak, kendisine hayatı boyunca verilmeyen belgeyi Şanlıurfa’da aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Melih Çardak, “Çocuklar çok baskı yaptı, ben de takdiri almak zorunda kaldım. Bundan sonra çok daha iyi çalışacağım. Bunu hak etmeye çalışacağım” dedi.

Yönetmen Ayhan Eroğlu: “Benim için büyük bir heyecan oldu”
Talkın filminin yönetmenliğini yapan Adanalı ve Karagül dizileriyle tanınan ünlü oyuncu Ayhan Eroğlu ise “Benim için çok mutlu bir gün. Çok uzun zamandır ilk defa öğrencilerle 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17