banner262

Taşaltın Lise Öğrencileriyle Buluştu

Japonların, 2. Dünya savaşından sonra atom bombasının atıldığı Hiroşima bölgesine her yıl öğrencileri götürdüğünü dile getiren Rektör Taşaltın; “Japonlar öğrencilere şunu diyor, ‘Eğer iyi çalışmaz, bilgi ile donanmazsanız size böyle bombalar atılır. Çok okuyacaksınız. Tamamen bilgi ile donanacaksınız’ bizler de ilerlemek istiyorsak bunun yolunun eğitimden geçtiğini unutmayalım. Bir başkası gelip ülkemizi kalkındırmaz. Bizim refah seviyemizin yükselmesi için bilgi ile donanmamız gerekiyor. Bunun için çok uygun yaşlardasınız. Zamanınızı bilime, bilgiye ayırın” dedi. 


Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan ve üzerinde Ramazan Taşaltın yazılı olan tablo Rektöre hediye edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17