banner262

Siverek'te Bilgi Evleri Tanıtılıyor.

1 Ekim Pazar günü eğitim - öğretim faaliyetlerine başlayacak olan bilgi evlerinin tanıtımı okullarda yapıldı. Okullarda, bilgi evlerinde 4-5-6-7 ve 8. sınıflar için temel derslerin (Türkçe, Matematik, Fen Ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce) yanı sıra Ebru, Resim, Bağlama, Gitar, Bilgisayar, Satranç, Halk Oyunları, Değerler Eğitimi kurslarının eğitim ve öğretimi hakkında bilgiler verildi.

Yapılan bilgilendirme çalışmalarında bilgi evlerinde eğitim ve öğretim yılı içerisinde çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleneceği belirtilirken, kurslara kayıtlar ücretsiz olup, müracaatların belediye hizmet binasının 4.katında bulunan Selahaddin Eyyubi bilgi evinde yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17