banner262

Rektör Çelik kursları ve halı dokuma atölyesini beğenerek örnek alacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik’i Karaköprü Kültür Merkezinde ağırladı. Başkan Baydilli, Rektör Çelik’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken kültür merkezindeki kursları gezdirdi.

Rektör Çelik kültür merkezindeki halı dokuma atölyesi ile stem merkezi, okuma yazma, kuaförlük ve dikiş nakış kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. Özellikle halı dokuma atölyesinde gerçekleştirilen üretimden etkilenen Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik bu tür öğretim ve üretim faaliyetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi tebrik ederken, yapılan faaliyetlerden övgüyle bahsetti.

Rektör Çelik’in ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, üniversite ile her zaman iş birliği ve fikir alışverişi içerisinde olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Sayın Rektörümüz kültür merkezimizi ziyaret ettiler ve kendilerine kurslarımızı gezdirdik. Özellikle halı dokuma atölyemizdeki sistemi beğendiler. Biz de her zaman üniversitemizin yanında olacağız ve kurum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Sayın Rektörümüze ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Harran Üniversitesi Mehmet Sabri Çelik ise kültür merkezindeki çalışmaların kendilerine ilham verdiğini dile getirirken, “Benzer şeyleri biz de düşünüyoruz, bu gördüğümüz faaliyetler bizi yönlendirecektir. Başkanımıza bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17