banner262

Karaköprü Doğukent'te okuma salonu açıldı.

Açılışta öğrencilere kitap hediye eden Başkan Baydilli gençlerle ve öğretmenleriyle bir süre sohbet ederek, okuma salonunun artık onların evi olduğunu, istedikleri zaman gelip kullanabileceklerini iletti.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye 3. okuma salonunu kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek her mahalleye okuma salonu kazandıracaklarını yineledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Şanlıurfa’mız Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilidir. Bizim bu genç nüfusu doğru yönlendirmemiz, eğitmemiz gerekiyor. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimi için elimizden geleni her zaman için yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde gençlerimizin elinde teşbih veya sigara değil kitap olsun, gençlerimiz eğitimini en iyi şekilde alarak ülkeye hizmet etsin diye okuma salonları inşa ediyoruz. Atakent ve Esentepe Mahallelerimizin ardından bugün de çok şükür Doğukent mahallemizdeki okuma salonumuzu açıyoruz. Öğrencilerimize, mahallemize, ilçemize ve Şanlıurfa’ya okuma salonumuz hayırlı olsun.”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise bir eğitimci olarak kendi ilçesinde bir eğitim kurumunun, okuma salonunun açılmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, okuma salonunu Karaköprü’ye kazandıran Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Milletvekili Cevheri, “Çocuklarımızın elinde zararlı şeyleri değil kitap görmek yakışır. Şanlıurfa’da genç nüfusun fazlalığı nedeniyle hükümetimiz eğitim konusunda buraya çok önem veriyor. Zaten son yıllarda yapılan eğitim yatırımlarından bunu anlayabiliriz. Burada da Metin Başkanımız güzel bir kitap okuma salonu buraya kazandırdı. Karaköprü’ye ve gençlere hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü İlçe Kaymakamı Yavuz Güner de eğitim yatırımlarının öneminden bahsederek ilçeye okuma evini kazandıran ve gençleri okumaya yönlendiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Açılışa katılan öğrencilerden Efe Özdağ, mahalleye kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri bir okuma salonu kazandıran Başkan Baydilli’ye teşekkür etti. Başkan Baydilli öğrencilerle ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gokhan 4 yıl önce

Su an salon var 1 ogrenci yok klimalar kapali maalesf gelip kullanmiyoruz salonu

banner17