banner262

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ANLAMLI PANEL

İl MEM Ar-Ge üyesi Büşra Burcu DERİN'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele; Harran Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör. Dr. Necla TOSMUR, İl MEM Ar-Ge üyesi ve Yeşilay Şube Başkanı Ressam Muharrem ÇELİK, TBM İl Koordinatörü ve PDR Reşat GÜLŞEN konuşmacı olarak katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda bir saat süreyle gerçekleştirilen panele Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye merkez ilçelerinde görev yapan görsel sanatlar öğretmenleri ve müzik öğretmenleri katıldı.

Şube Müdürü Nilgün MÜJDECİ, İl Milli Eğitim Müdürü adına panele katılım sağladı. Panelde Dr. Necla TOSMUR, sanatın toplumun düşünce ve bakış açısı üzerinde nasıl bir güce sahip olduğunu anlatırken Yeşilay Şube Başkanı Ressam Muharrem Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile yapılan sanatsal faaliyetleri ve yarışmalarını genişçe anlattı. Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Şanlıurfa Şubesi iş birliğiyle bağımlılıklarla mücadele kapsamında sanatın önemini anlatan panelleri öğrencilere de aktardıklarını söyledi. Resim çalıştayları, yarışmalar ve mektup yarışmasını da anlatan Çelik kendilerine bu paneli gerçekleştirme fırsatı veren Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah ERİN'e Milli Eğitim Müdürü Sayın Fevzi KURT'a, Ar-Ge Koordinatörü Sayın Veysel ÖNCÜL'e ve katılımcılara teşekkür etti. PDR Reşat Gülşen de bağımlılık süreci ve bağımlılık için alınması gereken tedbirler, bağımlılara yaklaşma konularında değerli bilgilerini paylaştı. İl Milli Eğitim Müdürü adına panele katılan Şube Müdürü Nilgün MÜJDECİ, eğitimde sanatın, estetiğin yerinin büyük olduğunu; İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin aktif zaman geçirebileceği sanatsal etkinliklerin ve ortamların oluşturulması için gerçekleştirilen tüm faaliyetlere destek verdiklerini ifade etti. Müjdeci, bu anlamlı panelden dolayı panelistlere ve katılımcılara teşekkür ederek panelistlere İl Milli Eğitim Müdürü adına plaket takdiminde bulundu. Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik de panele teşrifleri dolayısıyla Şube Müdürü Nilgün MÜJDECİ'ye plaket takdim etti. Panel sonrasında katılımcılar panelin içeriğini çok anlamlı bulduklarını ifade ederek bu tür panellerin yaygınlaştırılması talebinde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaYeşilayIl Meb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17