banner268

Her Yıl 6000 Öğrenci Mezun Oluyor...

Harran Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada;

Son 2 yılda kazandırılan 21 yeni bölüm ile bugün 26 bin öğrenciye eğitim veren Harran Üniversitesi, farklı alanlarda her yıl 6000 öğrenciyi mezun ederek ülkemizin istihdamına katkı sağlamaktadır. Bugün devam eden projeleri ile önümüzdeki yıllarda Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve İletişim Fakültesini ülkemize kazandırma gayreti içerisindedir. Ayrıca mevcut bulunan öğrencileri ve yeni gelen öğrencileri için devam eden yurt projeleri hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Başarıya ulaşmanın yeni görüşlere açık, bilgili ve tecrübeli bir kadro ile mümkün olacağının farkında olan Harran Üniversitesi Yönetimi, öğrencilerine daha iyi bir gelecek sunmak amacıyla son 2 yılda 407 yeni akademik personeli Harran Üniversitesi’ne dahil etmiş bulunmaktadır.    

Ülke ekonomisine katkı sağlamak, enerji giderlerini sıfırlamak amacıyla gerçekleştirilen, Güneş Panelleri Projemiz ile çok kısa zaman içerisinde 5,3 Mega Watt enerji üretilecek ve yaklaşık 400 bin lira Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin enerji giderlerinin tümü bu paneller ile sağlanacaktır.

Toplumsal duyarlılığa son derece önem veren Harran Üniversitesi Bölge halkını mağdur etmemek amacıyla;

Tüp Bebek Merkezi (bölgede tek), Genetik Laboratuarı (bölgede tek), Çocuk Metabolizma Laboratuarı (bölgede tek), Göğüs Hastalıkları EBUS Ünitesi (bölgede tek), Palyatif Kliniği ve Servisi (Üniversitelerde ilk), Organ Nakli hizmeti vermektedir. 

Hastaneye ulaşımı en kolay yoldan sağlamak amacıyla bugün kavşak projesi yapmaktadır.

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile yaklaşık 10 bin Mülteci ve T.C vatandaşına meslek edindirme kursları sağlamaktadır.

Harran üniversitesi Tömer Kursları ile yaklaşık 5 bin yabancı uyruklu vatandaşa Türkçe eğitimi vermektedir.

Harran Üniversitesi Sizlerle yarın bir adım daha ileride olacak…. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269