banner262

Haliliye'de gençler geleceğe hazırlanıyor.

Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, YKS’ye hazırlanan mezun öğrencilere yönelik tüm branşlarda, alanında uzman öğretmenler tarafından kurslar veriliyor.

TYT ve AYT kurslarına yönelik sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrencilere program dahilinde matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri veriliyor.

Öğrencilere rahat bir ortamda hazırlık imkanın sağlandığı kurslarda salgınla mücadele ile ilgili de tedbirler aksatılmıyor. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları kursun olmazsa olmazları arasında. Öte yandan pazartesi, salı, perşembe ve cuma günü dersler verilirken, çarşamba günü ise tedbir kapsamında tüm sınıflar belediye ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliyeKurs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17