banner262

Büyükşehir'den Öğrencilere Yangın Eğitimi.

Bu yıl içerisinde 344 kurum ve kuruluşa eğitim veren Büyükşehir Ekipleri bu kez ana okul öğrencilerine çizgi filmlerle yangın ve kazalardan korunmanın yöntemlerini anlattılar.

Can ve mal güvenliğini korumak için eğitimin önemine değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve itfaiye daire başkanlığı daha güvenli bir yaşam için önleyici tedbir alıcı faaliyetleri var. Vatandaşlarımızın yangın anında can ve mal güvenliğini sağlayan itfaiye ekibi eğitim şube müdürlüğü vasıtasıyla çok güzel eğitim faaliyetlerinde bulunuyor. Bizim toplum olarak bilinçli olmamız gerekiyor. Bizim öncelikli olarak yangın anında can ve mal güvenliğimizi sağlayacak tedbirler almalıyız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapılan protokol çerçevesinde okullara, özel kuruluşlara, esnaf guruplarına, kamu kurumları eğitimlerini bir yıl süreyle tamamladık. İtfaiye daire başkanlığımız toplamda 344 kurum ve kuruluşa eğitim verdi. Okullarda verilen bir çok eğitime bende katıldım. Eğitim önemlidir. Şehrin ilerlemesi için eğitime önem verilmesi gerekiyor. Bunun yanında günlük personel eğitimlerimiz sürüyor. Uygulama eğitimini tamamlamış, donanımlı, çevik, pratik, bilgi, birikimli personel vakalara müdahale ediyor. Beyin olarak hazır, araç ve gerekçeleri donanımlı bir ekiple ihtiyaç duyulan vakalara anında müdahale ediliyor.Bugün de Daire başkanlığımızda hayata yeni başlayan ana okulu öğürencilerine yönelik yangın ve yangında alınması gereken önemleri konu edinen çizgi filmle eğitim verildi" diyerek kazasız yangınsız bir yaşam diledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17