banner262

Baydilli,"gelişmenin ve büyümenin yolunun okumaktan geçer"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki Şerif Özden Başarı Ortaokulu'nu ziyaret ederek burada kurulan kütüphanenin açılışına katıldı. Açılışta Başkan Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Şerif Özden Başarı Ortaokulu Müdürü İsmail Kaya, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli okumanın insanlar için önemli bir değer olduğunu dile getirerek, açılan kütüphanenin öğrencilere hayırlı olmasını diledi. 

Başkan Baydilli, "Bulunduğumuz şehrin, ilçenin ve kendimizin gelişiminin en önemli yolu okumaktan, öğrenmekten geçiyor. Gençlerimize kitap okumanın önemini anlatmamız ve bu alışkanlığı onlara aşılamamız gerekiyor. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte okumaya teşvik için işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bu güzel kütüphanenin okula ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız ise Karaköprü'deki okullarda kitap okumaya ağırlık verildiğini, belli okuma saatleri oluşturularak öğrencilerin okumaya teşvik edildiğini dile belirtti. Kaymakam Yıldız, "Her ders öğrencilerimiz için önemlidir ama kitap okumadan diğer derslerde de başarılı olunması zordur. Bu yüzden kitap okumaya önem veriyoruz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte 'Karaköprü Okumayı Seviyor' sloganını okullarımıza asıyoruz. Bu güzel kütüphanenin de okulumuza ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyor, katkıları geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşegül 4 yıl önce

Hayatimda gordugum en guzel okul

banner17