banner262

Başkan Ekinci ve Eşi Sibel Ekinci Kadın Merkezini Ziyaret Ettiler

Viranşehir belediyen Kadın merkezinde Kuranı Kerim kursu, biçki, dikiş-nakış, el sanatları, kuaförlük, halı dokuma kurslarını gezen Başkan Ekinci ve Eşi Sibel Ekinci, kursiyerlerle sohbet etti. 


Viranşehir Belediye kadın merkezi sorumlusu Nesrin Özkan'dan kursiyerler ile ilgili bilgi alan Başkan Ekinci, kadınların örnek davranış sergilediğini ifade ettiler.  Başkan Salih Ekinci zaman zaman kursiyerler ile birlikte biçki, dikiş, nakış ve halı dokuma işi yaptılar. Kursiyerler Ekinci çiftine yaptıkları göz nuru işlemeleri hediye ettiler. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel ekinci , kursiyer çocuklarına hediyeler verdiler.


Başkan Ekinci, yaklaşık 100 kadının kadın danışma merkezinde kurs gördüğünü ifade etti. Özellikle halı dokuma, biçki, dikiş nakış, kuaförlük, el sanatları kurslarının verildiğini söyledi.

Kadın merkezinde kuran kursu da gördüklerini vurgulayan Başkan Ekinci, "Kadınlar burada çok güzel işler çıkarıyor. El emeği göz nuru ürünler çıkarıyorlar. Kendilerine tüm imkânlarımız ile destek olmaya devam edeceğiz. Dilerim buradan aldıkları kurs ile başarılı bir iş hayatına atılırlar. Biz daima yanlarında olacağız" dedi. Başkan Ekinci, kuran kursunda, kuranı kerim okumaya başlayan kursiyerlere birer Kuranı Kerim hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17