banner262

Başkan Baydilli,Gülel’i makamında ağırladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 81 ilde seçilen yılın öğretmenleri programında Şanlıurfa’da yılın öğretmeni seçilen ve Karaköprü’ de görev yapan Öğretmen Sacide Gülel’i makamında ağırladı. Öğretmen Sacide Gülel’e Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz da eşlik etti.

Başkan Baydilli, Sacide öğretmenle bir süre sohbet ederken başarılarından dolayı tebrik etti. Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, “Sacide öğretmenimiz görevini başarılı bir şekilde ifa ettiği için yılın öğretmeni seçildi. Kendisi ilçemizde görev yaptığı için de ayrıca mutlu olduk. Öğretmenlerimiz çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca çalışıyor, tüm öğrencilerini kendi çocukları gibi benimseyip büyütüyorlar.

Sacide hocamız da gerek fedakarlığı gerekse çalışkanlığıyla yılın öğretmeni seçilmiş. Biz de hocamızı ağırlamak hem öğrencilere olan emeğinden ötürü teşekkür etmek hem de başarısı için tebrik etmek istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve tüm öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sacide Gülel de Başkan Baydilli’ye misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. Başkan Baydilli günün anısına öğretmen Sacide Gülel’e çiçek ve plaket hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17