banner262

41 öğrenci, kutsal topraklardan döndü.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna öncülüğünde İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan Siyer-i Nebi yarışmasında başarılı olarak Umre ödülü kazanan 41 öğrenci, ziyaretlerini tamamlayarak Şanlıurfa’ya döndü. Öğrencileri havaalanında İl Müftüsü İhsan Açık ve aileleri karşıladı.

Havaalanında, Vali Tuna, İl Müftüsü İhsan Açık ve Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’a teşekkür ettiklerini belirten bir pankart açan öğrenciler, “Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna’ya çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde Umreye gittik. O mübarek yerleri görebilme şansına sahip olduk. Orada devletimize, milletimize, Valimize, İl Müftümüzü ve Milli Eğitim Müdürümüze bol bol dua ettik. Yaşanan bu duygunun herkes tarafından yaşanmasını istiyoruz” dediler.

Siyer yarışmasında dereceye giren diğer öğrenciler, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Umreye gidecekler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17